Huisdier van de week: Ontmoet Smokey!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Smokey is een gezellig en sociaal konijn. Hij vindt het heerlijk om lekker los te kunnen lopen en wordt niet blij van hele dagen in een hok zitten. Als Smokey losloopt doet hij veel zoomies en binkies. Aaien vindt hij fijn, oppakken absoluut niet.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem bij iemand waar hij (de komende tijd in ieder geval) in huis los kan lopen. In het voorjaar kan hij naar buiten.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Smokey.

Diernummer: 29452.

Meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/smokey/

Heeft u interesse? Geeft u Smokey een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden