Online training voor trainers en coaches uit gemeente Rheden

Foto: Uniek Sporten - Sportbedrijf Rheden

GEMEENTE RHEDEN – In samenwerking met Uniek Sporten organiseert MEE Gelderse Poort een Online training voor trainers en coaches uit gemeente Rheden.

Je legt iets uit, maar je hebt het idee dat degene tegenover je het niet begrijpt. Een frons op het gezicht, een vraagteken op het hoofd? Hoe kan dit? Wat schuilt hier achter? Je had het toch duidelijk uitgelegd? Het kan zijn dat er sprake is van een licht verstandelijke beperking (LVB)!

Voor wie?

Deze online training wordt speciaal voor sportaanbieders (trainers, coaches en vrijwilligers) uit de gemeente Rheden georganiseerd. In samenwerking met Uniek Sporten regio Arnhem.

Wanneer?

  • Datum: Maandag 1 maart 2021
  • Tijd: 18.30 – 21.15 uur
  • Kosten: Gratis
  • Bij deelname ontvang je een thuiskit die gebruikt wordt tijdens de training.

Inhoud programma

Tijdens de online training ‘Ervaar LVB’ ervaar je zelf waar iemand met een licht verstande­lijke beperking tegenaan loopt in het dagelijks leven. Na een korte inleiding met wat theorie over licht verstandelijke beperkingen, ga je als deelnemer aan de slag met opdrachten.

Elke opdracht wordt nabesproken zodat je ook de koppeling maakt naar mensen met een licht verstandelijke beperking. En natuurlijk bespreken we wat jij kan betekenen voor iemand met een licht verstandelijke beperking tijdens de sporttraining!

Aanmelden

Doordat deze training online wordt gegeven, is er maximaal plaats voor 12 deelnemers. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.
Mail uiterlijk zondag 21 februari naar: [email protected] o.v.v. “Aanmelding training LVB”.

Vermeld bij aanmelding de volgende gegevens:

  • Naam, mailadres en woonadres (i.v.m. de thuiskit) van de deelnemer
  • Naam van de sportvereniging in gemeente Rheden

Meer informatie over MEE Gelderse Poort: www.meegeldersepoort.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen