Huisdier van de week: Ontmoet Jason

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Jason is een mannelijke Fret van ongeveer anderhalf jaar oud, het is een sociaal beestje. Hij is heel vrolijk en speels, kan hele leuke sprintjes trekken en gekke sprongen maken. Als hij is uitgespeeld dan wil hij in een lekkere slaapzak of hangmat slapen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken plaatst Jason bij iemand met ervaring met fretten. Jason krijgt Gastro Intestinal voeding in verband met zijn gevoelige darmen. Hierop doet hij het goed, stress kan een mogelijke oorzaak zijn van zijn gevoelige darmen, dus mocht hij straks bij iemand thuis zitten en meer bewegingsvrijheid en aandacht krijgen kan het zijn dat hij weer op gewoon (goede) frettenvoeding kan. Bouw dit dan wel langzaam op.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Jason

 

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Jason.

Diernummer: 29827

Meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/jason/

 

Heeft u interesse? Geeft u Jason een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden