Inschrijving Vael Ouwe geopend

Foto: Vael Ouwe

DIEREN – Op zaterdag 5 juni 2021 zal de 44e Vael Ouwe worden verreden. Deze editie zal geheel Coronaproof zijn. Het zoveel mogelijk beperken van het aantal contactmomenten voor zowel deelnemers als organisatie is hierbij het uitgangspunt geweest. Dit heeft geresulteerd in de volgende maatregelen.

Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 1000 en kan er alleen individueel en tot 30 mei a.s. worden ingeschreven via www.vaelouwe.nl/voorinschrijving/

Na betaling van een kleine vergoeding ontvangen de inschrijvers een GPX route. Starten kan vanaf elk punt op de route. Iedere route passeert het parkeerterrein van vv Dierensche Boys in Dieren. Hier ontvangt iedere deelnemer een unieke medaille.

Inschrijven kan voor de 60, 90, 125 en 160 kilometer Toertocht en dit jaar nieuw voor een 85 kilometer Gravelrit. De Vael Ouwe fietstoertocht leidt door één van de fraaiste natuurgebieden van Nederland. Vrijwel alle routes leiden over brede en goede verharde paden van de Veluwe en het Nationaal Park Veluwezoom. Geniet van deze fantastische fietstocht.

De organisatie van de Vael Ouwe hoopt veel wielerliefhebbers hiermee een goed alternatief te bieden en een groot plezier te doen in deze ongewisse tijd. Ze verwelkomen je graag op zaterdag 5 juni 2021 voor de Vael Ouwe Limited Edition. Voor aanpassingen houd de website www.vaelouwe.nl in de gaten. Laat je niet verrassen en schrijf tijdig in want vol = vol.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen