Altijd je eigen gids bij je met de IVN routes app!

Foto: Jaap Vette

RHEDEN – Het is belangrijk om in beweging te blijven. Een van de mogelijkheden is lekker wandelen. Maar afstand houden moet, dus geen groepen en vermijd de drukke paden.

Veel mensen weten alleen de bekende wandelingen te vinden. Dan sta je al gauw in de file voor de Posbank. Minder goed idee dus. Nu is er de mogelijkheid om een eigen gids mee te nemen. Met de IVN routes app heb je op je smartphone een maatje die je de weg wijst naar een aantal minder bekende gebieden in de buurt. Je ziet tijdens de wandeling waar je bent en krijgt interessante informatie.

IVN Oost Veluwezoom werkt mee aan de landelijke IVN routes app en heeft een aantal wandel- en fietsroutes voor je klaargezet. In de komende maanden komen er nog meer bij.

De IVN Routes app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store. Ook het downloaden van routes is gratis.

Meer weten over IVN Oost-Veluwezoom? Kijk op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen