Savage Revival – Reünie in Rheden?

RHEDEN – Savage Revival is de “wederopstanding” van de gitaarcombo en beatgroep “The Savages”uit Rheden in de jaren zestig. De band viert haar 50-jarig jubileum en treedt na negen jaar weer op in Rheden.

The Savages bestonden van 1963 tot en met 1968. In die tijd begon het vooral met muziek van The Shadows. De bandnaam is dan ook ontleend aan één van de eerste hits van The Shadows- The Savage. Nog altijd komen nummers van Cliff Richard en The Shadows regelmatig langs op zo’n avond, maar ook hits van andere bekende groepen uit de jaren zestig, b.v. Buddy Holly, Elvis Presley, The Kinks, Van Morrison/ Them, etc..
Het programma bestrijkt het tijdperk van de eind vijftiger jaren(Chuck Berry’s Rock and Roll) t/m begin jaren zeventig met Eric Clapton en Creedence Clearwater Revival. Een feest van herkenning dus. Dat geldt ook voor onze fans. Veel bezoekers zien we ieder jaar terug en een aantal daarvan zelfs al 50 jaar! ( Deze mensen durven we fans te noemen.)
1965
The Savages, 1965
“We treden tegenwoordig niet meer dan 3 tot 4 keer per jaar op. Alleen op feestjes met als thema “jaren 60”en alleen dan wanneer we zelf denken dat het leuk is. Voor ons is de jaarlijkse avond in maart voor vrienden en bekenden altijd een feest”, aldus de muzikanten. Na negen jaar speelt de band weer in Rheden en wel op 23 november 2013. De locatie is Partycentrum “Ons Huis aan het Meester B. van Leeuwenplein. Aanvang 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.
“We vieren dit jaar ons 50-jarig jubileum en een optreden in Rheden kan daar natuurlijk niet aan ontbreken. We hopen vele leeftijdgenoten, uit Rheden en omgeving, te ontmoeten die in de jaren zestig, van de vorige eeuw, regelmatig Het Klokhuis bezochten. De muziek is een feest van herkenning”.
De entree bedraagt slechts € 5,00 en komt ten goede aan de Wurfbainsstichting. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Partycentrum “Ons Huis”, ook in de voorverkoop en bij Jan Jansen tel. 026 – 495 51 20.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen