4 Mei Herdenking op eigen gelegenheid

Foto: Comité 4 en 5 Mei

RHEDEN – Ook is het dit jaar voor het Comité 4 en 5 Mei gemeente Rheden helaas niet mogelijk om de herdenking bij het Rozenbos in Rheden te verzorgen zoals u gewend bent.

Vanuit de gemeente Rheden is er onlangs in sobere vorm een herdenkingsplechtigheid op film gezet. Het Comité heeft hieraan meegewerkt.

(Tekst gaat verder onder de film)

Burgemeester Carol van Eert legde namens het college een krans. Bovendien ging de burgemeester bij het Rozenbos met twee kinderen uit Rheden in gesprek over hun gedachten bij 4 mei en leven in vrijheid. Ook het Comité heeft een krans gelegd.

Trompettiste Irma Melse-de Vries maakte de plechtigheid af door de Taptoe te blazen. De burgemeester heeft eveneens in Ellecom en in Velp filmopnames laten maken en inwoners bevraagd over de thema’s vrijheid en herdenken.

Een ieder die er behoefte aan heeft kan op eigen gelegenheid bloemen leggen bij het Rozenbos. Dit kan voorafgaand aan 4 mei of op de dag zelf. Mocht u met meerderen zijn, dan spreekt het vanzelf dat u dan rekening houdt met de 1,50 meter onderlinge afstand.

info: mailadres: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden