Rozendaler komt om bij ongeval A12

DUIVEN – Een 52-jarige man uit Rozendaal is maandagmiddag 4 november om het leven gekomen bij een ongeval op de snelweg A12 tussen Zevenaar en Duiven. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Het ongeval gebeurde even na 14.00 u. Uit een eerste onderzoek blijkt dat het slachtoffer zijn auto op de vluchtstrook heeft geparkeerd en is uitgestapt. Vervolgens is hij door een passerende vrachtwagen geschept. Passanten verleenden eerste hulp, dat werd overgenomen door de diverse hulpverleningsdiensten, maar het mocht niet meer baten.
Een deel van de snelweg in de richting Arnhem werd in verband met de hulpverlening en het onderzoek tijdelijk afgesloten. Bij onderzoek aan de auto van de man uit Rozendaal zijn geen technische gebreken vastgesteld. De chauffeur van de vrachtwagen is opgevangen en krijgt slachtofferhulp aangeboden.
De politie verzoekt getuigen die informatie over het ongeval hebben en die nog geen verklaring bij de politie hebben afgelegd, te bellen met 0900 – 8844.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen