Goedkoop adverteren voor de Feestdagen?

Foto:

De feestdagen zijn weer in aantocht, juist in deze periode is het belangrijk om veel ‘gezien’ te worden. Onder het motto “Groot bereik, Kleine prijs” biedt Rheden Nieuws u als ondernemer de mogelijkheid om uzelf voor de aanstaande feestdagen op een goede manier te laten zien aan de lezers van deze digitale krant.

De onafhankelijke, lokale, digitale krant Rheden Nieuws wordt veel bezocht en heeft volop ruimte om aan de behoefte te voldoen. Momenteel wordt de website zo’n 4000 à 5000 keer per dag bezocht. Een advertentiebanner is 24 uur per dag ‘online’, en dus continu zichtbaar. Om u zichzelf als ondernemer te laten zien en om u als ondernemer kennis te laten maken met deze digitale krant, biedt Rheden Nieuws u het volgende aan:
Advertentiebanner: 
Formaat 120×180 (staand) of 300×125 (liggend), enkel, met link naar uw eigen website, plaatsing per direct t/m 31 december 2013 voor: € 140,- (ex btw)
Voorwaarden:
– Deze aanbieding is geldig tot en met vrijdag 15 november 2013
– Betaling ineens, binnen 14 dagen na ontvangst factuur
Wat te doen?
Indien u interesse heeft in deze aanbieding of u heeft vragen, neem dan contact op met de redactie. Wij vragen u in ieder geval uw logo, uw contactgegevens en uw factuuradres aan ons te mailen. U bereikt ons via mail: [email protected] (ovv aanbieding feestdagen) of telefonisch: 06-31275245
Uitgebreid en verlengen
Wanneer u een uitgebreid advertentiebericht wilt plaatsen op Rheden Nieuws, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Bevalt de advertentiebanner op Rheden Nieuws en wilt u verlengen? Graag nemen wij de mogelijkheden met u door, zie contactgegevens hierboven.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen