Gemeente Rheden roept iedereen op om hun mening te geven over cultuur in de gemeente

Foto: Rheden Spreekt

RHEDEN – Heden kunnen alle inwoners van de gemeente Rheden via het digitale inwonerpanel, Rheden Spreekt, weer hun mening geven. Dit keer is het onderwerp cultuur.

Gemeente Rheden roept iedereen die een mening heeft over het culturele leven in de gemeente op om hun mening te geven via dit inwonerspanel. De enquête vraagt naar de waardering en bekendheid van de culturele sector in de gemeente. Aan bod komen bijvoorbeeld vragen over cultuureducatie, de mate waarin inwoners actief betrokken zijn op het gebied van cultuur en vragen over de culturele instellingen binnen de gemeente.

Geef uw mening

Alle inwoners kunnen meedenken over cultuur in de gemeente Rheden door de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is te vinden op de website www.moventem.nl/rheden. Deze kan nog tot 31 mei 2021 worden ingevuld. Het is ook mogelijk om een vragenlijst op papier in te vullen. De vragenlijst is telefonisch op te vragen bij onderzoek- en adviesbureau Moventem: T 0575-760227. Moventem beheert het inwonerspanel Rheden Spreekt.

Over het inwonerpanel:

Op dit moment doen ruim 1.350 inwoners mee. Wilt u vaker meedenken over actuele onderwerpen die spelen in de gemeente Rheden? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden via www.rhedenspreekt.nl Na ieder onderzoek informeert de gemeente de deelnemers rechtstreeks over de resultaten en wat de gemeente daar mee doet.

Gegevens worden uitsluitend voor ‘Rheden Spreekt’ gebruikt en nooit aan derden verstrekt. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen