Huisdier van de week: Ontmoet Blix’m

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Blix’m is een vrolijke en gevoelige hond. In huis rustig, buiten energiek. Hij is aanhankelijk, lief voor kinderen en niet waaks. Hij kan niet goed alleen thuis zijn, gaat dan piepen. Soms plast/poept hij dan ook in huis.

Hij kent de basiscommando’s en kan het over het algemeen prima vinden met andere honden en katten.

Het dierentehuis plaatst Blix’m bij mensen (met of zonder kinderen) die hem voldoende beweging en een liefdevol thuis kunnen bieden. En die rekening houden met zijn verlatingsangst. Hier is in het verleden al een trainer mee bezig geweest, zonder succes.

Blix’m kan echt niet alleen thuis zijn, het dierentehuis weet niet of dit met training nog aangeleerd kan worden, het is de vorige eigenaar in ieder geval niet gelukt.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Bilx’m.

Diernummer: 30377

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/blixm/

Heeft u interesse? Geeft u Blix’m een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen