Tijd voor een meer verbindende maatschappij: De Nieuwe Mens

Foto: pexels-fauxels

POLITIEK – De afgelopen tijd heeft laten zien dat de wereld en onze kijk daarop, fundamenteel is veranderd. Wat ons betreft, verandert de maatschappij en de politiek daarin mee. En daarin zijn we zelf aan zet. Jij en ik.

Wie zijn wij? De Nieuwe Mens is voortgekomen uit de in 2008 opgerichte Partij MenS en Spirit. We zijn zowel maatschappelijk als politiek actief.

De huidige politiek is gebaseerd op het opkomen voor deelbelangen, en werkt daardoor (ongewild) vaak een tweedeling in de hand.

De Nieuwe Mens is voorstander van het opkomen voor het algemeen belang, en voor verbinden vanuit bewustzijn. Dat maakt de Nieuwe Mens aantrekkelijk voor een groeiende groep mensen, onder andere voor al diegenen die zich tot nu toe van de politiek hebben afgewend.

Om te verkennen of De Nieuwe Mens ook in de gemeente Rheden maatschappelijk en/of politiek actief kan worden (de gemeenteraadsverkiezingen zijn over 10 maanden), zoeken we energieke en bewuste inwoners met een eigen netwerk die zich herkennen in bovenstaande visie.

Daartoe organiseren we op dinsdagavond 15 juni om 20.00 uur een online bijeenkomst voor geïnteresseerde inwoners.
Ben jij geïnteresseerd, of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Meld je dan aan bij Tjwan Oei, Bestuurslid De Nieuwe Mens ([email protected] of 06- 40 12 14 10). Ook als je op 15 juni 2021 verhinderd zou zijn, komen we graag met jou in contact!

Namens: Tjwan Oei, Bestuurslid De Nieuwe Mens

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden