Fysiotherapie Miriam Donders (FMD+) verhuist definitief

Foto: Fysiotherapie Miriam Donders

RHEDEN – Deze week opent Fysiotherapie Miriam Donders haar definitieve praktijkruimte in Rheden. FMD+ heeft twee vestigingen, in Rheden en Huissen. De praktijk in Rheden was gehuisvest aan de Groenestraat. Op 8 juli 2021 opent FMD+ haar praktijkruimte aan de Worth Rhedenseweg 28a.

Na wat omzwervingen belandt FMD+ eindelijk op de definitieve locatie. Meerdere oorzaken waren onderliggend aan alle verhuizingen, maar de praktijk kreeg hulp uit het dorp en meerdere ondernemers hielpen steeds weer aan een geschikte praktijkruimte.

Het hart van FMD+ lag al die tijd bij de nieuwbouwlocatie aan de Worth Rhedenseweg. En nu is het zover, op 8 juli start de praktijk op de nieuwe plek. De mensen van FMD+ helpen u ook daar weer om uw gezondheid op dat niveau te brengen zoals u zelf voor ogen heeft.

Iedereen wil gezond zijn. En toch betekent dat voor elk persoon iets anders. Maar niet alleen uw lichaam bepaalt hoe gezond u zich voelt, maar ook andere aspecten zoals sociale contacten, balans in uw leven of zelfstandigheid. Daarom kijken de fysiotherapeuten van FMD+ verder dan alleen naar uw lichamelijke klacht. Samen met u gaan we op zoek naar de factoren die voor u bepalend zijn om zich fit en gezond te voelen.

Feestelijke opening

Als de regels rondom corona het toelaten komt er nog een feestelijke opening in 2021. Omwonenden en geïnteresseerden worden hiervoor, te zijner tijd, van harte uitgenodigd. Kunt u niet wachten, maak een afspraak via 026-4955103. U bent van harte welkom in de nieuwe praktijk FMD+!

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.fysiomiriamdonders.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen