Huisdier van de week: Ontmoet Daantje

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Daantje is een lieve, rustige poes van 2 jaar oud, ze heeft een nestje kittens grootgebracht, en is nu op zoek naar een rustig plekje, waar ze lekker zichzelf kan zijn. Ze komt graag naar je toe voor wat aandacht en kan dan ook gezellig spinnen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar liever niet bij andere huisdieren of kleine kinderen, Daantje moet naar buiten kunnen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Daantje.

Diernummer: 30459

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/daantje/

Heeft u interesse? Geeft u Daantje een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden