Training Mindfullnes en serie ‘Wat houdt mij bezig’ in Ons Raadhuis Velp

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Op woensdag 1 september 2021 start de nieuwe training ‘Mindfulness voor ouderen’ in Ons Raadhuis. De training bestaat uit zes sessies van een uur op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur. Tijdens de sessies worden diverse meditatie- en mindfulness technieken geoefend, elke sessie heeft een thema.

‘Mindfulness voor ouderen’

De training wordt gegeven door Marga Zoethout. De zes bijeenkomsten zijn in Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat – hoek Emmastraat.
Op woensdag 25 augustus om 10.30 uur is er een informatie- en kennismakingsbijeenkomst voor belangstellenden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Gespreks-serie ‘Wat houdt mij bezig’

Op donderdag 2 september start de gespreks-serie ‘Wat houdt mij bezig’ onder leiding van Leentje den Boer en Corry Roeper. Deze serie is voor mensen die zich dingen afvragen als ‘Wat wil ik met mijn leven?’, ‘ Hoe ziet mijn toekomst eruit?’ en ‘Wat is er nog te kiezen?’ Dit is een gesprekserie.

In deze serie bijeenkomsten is er ruimte om met dergelijke vragen aan het werk te gaan. Het is niet de bedoeling veel te praten over die vraag maar bezig te gaan met ervaringen en die te delen in de groep. Voor iedereen met interesse is er op donderdagochtend 26 augustus om 10.00 uur een bijeenkomst over de opzet van de cursus in Ons Raadhuis.

Voor verder informatie over de training Mindfulness en de serie ‘Wat houdt mij bezig’ zie:
https://onsraadhuis.com/2021/08/19/nieuwe-training-mindfulness-voor-ouderen/
https://onsraadhuis.com/2021/08/19/nieuwe-serie-wat-houdt-mij-bezig/

Ons Raadhuis. Nieuwstraat 1. 6881 SK Velp. 026-8449140 . [email protected]

Activiteitencoach Ons Raadhuis

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen