Echtpaar Arendsen-Verfuurden uit Rheden 65 jaar getrouwd

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Op zondag 22 augustus 2021 bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan het echtpaar Arendsen-Verfuurden uit Rheden, ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Johannes Maria Arendsen (Johan) is geboren op 22 november 1932 in Rheden. Mevrouw Reinera Helena Verfuurden (Reini) is geboren op 14 december 1933 in Westervoort.

Het paar heeft elkaar ontmoet in de binnenstad van Arnhem: Johan reed met de racefiets achter de trolleybus aan totdat Reini uitstapte. In 1952 kregen ze verkering, in 1956 zijn ze in Arnhem getrouwd.

Uit het huwelijk zijn 2 zonen geboren en inmiddels hebben ze 3 kleinkinderen. De heer Arendsen heeft in 1962 het bedrijf Acoma opgericht; een bedrijf in dakbedekking en dak- en wandverplaatsing. Mevrouw Arendsen-Verfuurden werkte in het begin mee, maar nam later de zorg voor de kinderen op zich. Het bedrijf wordt nu gerund door hun 2 zonen.

Ze vullen hun dagen graag met lezen, puzzelen en in de tuin werken. Ze zijn nog steeds vitaal en gelukkig.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen