NIO Café vrijwilligers ontmoeten vrijwilligers

Foto: NIO Café

RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers kunnen iedere eerste donderdagmiddag van de maand binnenlopen in het NIO Café in Ons Huis te Rheden. Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) biedt vanaf 2 september tussen 16.00 en 17.30 uur vrijwilligers uit de gemeente Rheden en Rozendaal de gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Zij kunnen ongedwongen met elkaar in gesprek gaan.

Ook inwoners die er over nadenken om zich in te gaan zetten als vrijwilliger zijn van harte welkom om zich te laten informeren over vrijwilligerswerk. De NIO-kerngroep organiseert deze maandelijkse netwerk-cafés met de bedoeling dat vrijwilligers elkaar stimuleren en enthousiast maken én anderen aan de arm nemen op weg naar vrijwilligerswerk.

Vind je het leuk om met collega-vrijwilligers een praatje te maken, of heb je nog net dat ene zetje nodig om je als vrijwilliger in te zetten? Of twijfel je nog waar voor je je wil inzetten? Tussen 16.00 en 17.30 uur kan je binnenlopen.

’Donderdag 2 september is de eerste editie van onze NIO Cafés. We verheugen ons er op dat deze NIO Cafés gaan uitgroeien tot gezellige netwerkmomenten en dat potentiële vrijwilligers zich graag door ervaringsdeskundigen laten informeren’, vertelt NIO-kerngroeplid Corry Elderman. ‘Hoe mooi is het als vrijwilligers ook introducees mee gaan nemen die er over nadenken om vrijwilligerswerk te gaan doen.’

De kerngroepleden verwelkomen met veel plezier ook nieuwe gezichten, zij wachten u graag op bij de deur van Partycentrum Ons Huis aan de mr B. van Leeuwenplein 7 te Rheden. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis.

Meer info: NIO contactadres: [email protected] of 06 363 24 778.

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden