Rhedens Fanfare Corps huldigt leden

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – De vrijwilligersmiddag van het RFC was weer een mooi evenement.  Na het welkom door onze voorzitter hebben de deelnemers genoten van een fietstocht langs een aantal monumenten in het dorp en de ereleden van de vereniging.

Tijdens de fietstocht zijn een aantal herinneringen en anekdotes over het verleden van ons dorp opgehaald en gedeeld met alle leden.

Daarna waren de jubilarissen aan de beurt. Dit jaar zijn er 3 leden samen met hun echtgenotes in de bloemetjes gezet. Voorzitter Anne Bruger speldde hen de onderscheiding op en reikte de bijbehorende oorkonde uit. De volgende personen vielen de eer te beurt: Jan Willem Derksen 45 jaar lid – Wannie Verhaaff 40 jaar lid – Gerrit Peters 35 jaar lid.

André Hiddink is benoemd tot “RFC Topper”. Hij is geen lid maar zet zich al jaren geheel vrijblijvend in voor deze vereniging. Onder andere de papieractie wordt volledig door André georganiseerd. Door deze inzet kan het RFC doorgaan met het musiceren op hoog niveau.

Daarna was er zoals gebruikelijk, de jaarlijkse BBQ waar iedereen kon genieten van al het heerlijks verzorgd door “Partycentrum Ons Huis”.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen