Huisdier van de week: Ontmoet Tony!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Tony is een actief en nieuwsgierig konijn en hij vindt het leuk om te kijken wat je aan het doen bent. Het is een vrolijk konijn die van aandacht houdt, maar zichzelf ook prima kan vermaken. Tony gaat ook het liefst zijn eigen gang, Het Dierentehuis plaatst Tony niet bij kinderen tot 12 jaar.

Tony wordt bij een voedster geplaatst.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Tony.

Diernummer: 30706

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/tony-2/

Alle konijnen die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de site www.dierentehuisarnhem.nl.

Heeft u interesse? Geeft u Tony een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen