Activiteiten tijdens de Kinderboekenweek in de bibliotheek

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

Tijdens de Kinderboekenweek (6 tot en met 17 oktober) kunnen kinderen bij de Bibliotheek Veluwezoom ontdekken wat hun droomberoep is. De Bibliotheek organiseert deze week leuke activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Zo komen onder meer werknemers bij de brandweer en de dierenambulance vertellen over hun beroep, kun je leren boogschieten of schaken, een speurtocht doen en op de foto gaan met een green-screen, zodat je kunt zien hoe je eruit zou zien als astronaut, dokter, kok, of zanger, of als …?

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto: Worden wat je wil. Kinderboeken zijn immers een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst.

Wat staat er op het programma?

  • woensdag 6 okt. 13.00-14.30 uur jeugdBibliotheek Rheden: feestelijke middag met activiteiten: hoe is het om te werken bij de dierenambulance of de brandweer?
  • woensdag 6 okt. 15.00-17:00 uur de Bibliotheek Dieren: feestelijke middag met activiteiten: met de dierenambulance en de brandweer en foto’s maken met een green-screen!
  • vrijdag 8 okt. 15.00-17.00 uur de Bibliotheek Velp: feestelijke middag met activiteiten: hoe is het om zangeres te zijn en foto’s maken met een green-screen.
  • en de hele week door in alle vestigingen: speel de drie, speciaal voor de Kinderboekenweek ontwikkelde, games en doe mee aan een leuke boekenspeurtocht in de Bieb

Alle activiteiten zijn gratis, voor álle kinderen die mee willen doen. Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl/kinderboekenweek.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen