IVN wandeling: Landschap, door weer en wind gevormd

Foto: Corlène van den Camp

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert 4 een ochtendwandeling op maandag 4 oktober 2021 met  het thema: “landschap, door weer en wind gevormd” in de buurt van  Rheden. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij De Houtplaats, Schietbergseweg 28 in Rheden en duurt circa 2 uur.

Gedurende deze wandeling wordt stil gestaan bij de effecten van het klimaat op de natuur. Welke sporen zijn zichtbaar, achtergelaten in dit wandelgebied na extreme droogte, felle regenbuien, storm en de tornado van 4 juni 2019. Uiteraard zijn dan ook al fraaie herfstkleuren te zien.

Hoewel de coronamaatregelen versoepeld zijn, wordt er in kleine groepjes gewandeld over brede paden en paddenstoelen op gepaste afstand bewonderd. Vooraf aanmelden is nodig, want het aantal deelnemers is beperkt.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website https://www.ivn.nl/afdeling/oost-veluwezoom/aanmelden-excursie-4-oktober. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden