Opnieuw Diamanten huwelijk in gemeente Rheden

RHEDEN – De burgemeester van de gemeente Rheden, mevrouw P.M. van Wingerden-Boers brengt maandag een bezoek aan het echtpaar Beumer-Busing in Rheden. Zij vieren die dag hun 60-jarig huwelijk.

De burgemeester feliciteert hen namens het college van burgemeester en wethouders. De heer J.J.M. Beumer is geboren op 26 april 1928 en mevrouw C.H.M. Beumer-Busing op 8 september 1929, beiden in Amsterdam. Na 7 jaar verkering waarvan 2,5 jaar dienstplicht met ruim een jaar in Indonesië, trouwden de heer en mevrouw op 28 oktober 1953 voor de wet in de hoop snel woonruimte te krijgen. 
Dit lukte echter pas op 1 januari 1955, ze kregen een flatje in Arnhem. Daarna zijn de heer en mevrouw Beumer-Busing op 20 januari voor de kerk getrouwd. Na de komst van twee kinderen werd de flat al snel te klein en verhuisde het gezin naar een grotere woning. In maart 1967 kochten de heer en mevrouw Beumer-Busing hun huidige woning in Rheden waar ze met vier kinderen hun intrek namen.  
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen