Activiteiten Een Passie voor Boeken

Foto:

VELP – De aankomende dagen staan een aantal activiteiten op het programma waarin boeken en muziek centraal staat. De activiteiten worden georganiseerd door Boekhandel Jansen & De Feijter / Een Passie voor Boeken. 

Op zaterdag 26 oktober treedt het Rosa Trio op in de Oude Jan te Velp. Zij spelen onder meer Elisabeth Lovesongs, Händell, Purcell en Italiaanse Barok, afgewisseld met liefdespoëzie. Het optreden begint om 20.00 uur, de entree is 10 euro. Klik HIER voor meer informatie onze site.
 
Zondag 27 oktober is er om 15.00 uur in de boekhandel aan de Emmastraat in Velp een voordracht met live muziek. De voordracht zal worden verzorgd door Miriam Guensberg, uit haar roman Poolse Tranen. Mirjam Wagter Smitt begeleidt de voordracht op piano. Entree is 5 euro, graag reserveren. Klik HIER voor informatie.
Op dinsdag 29 oktober is er een lezing voor liefhebber van Gelderse kastelen en de geschiedenis van de adel en ridders in gelderland. Frank Keverling Buisman vertelt over de net uitgebrachte boeken Gelderse Kastelen en Adel en ridderschap in Gelderland. De lezing begint om 20.00 uur in de boekhandel aan de Emmastraat in Velp. Entree is 5 euro, graag reserveren. Informatie: klik HIER.
 
Kijk voor uitgebreide informatie op: www.eenpassievoorboeken.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen