Dinsdag 5 oktober lezing: “Wat hebben wij een mooie hobby”

Foto: Aquariumvereniging Hortus Aquatilis

DIEREN – Op dinsdag 5 oktober om 20:00 uur, organiseert Aquariumvereniging Hortus Aquatilis een lezing in de Oase, Ericaplein 1 in Dieren met de titel: “Wat hebben wij een mooie hobby”.

Lezing wordt gegeven door Hans Meulblok en Theo ven Meegen. waarin ze deze hobby in alle facetten voorbij laten komen. Met medewerking van diverse keurmeesters, districten en eigen materiaal is het een presentatie met het mooiste van wat deze hobby te bieden heeft.

Alle categorieën die door de NBAT onderscheiden worden en meer, wordt tijdens deze lezing gepresenteerd. Diverse landelijke kampioenen passeren de revue en zullen u verbazen met wat deze liefhebbers kunnen realiseren Binnen de wanden van het aquarium, terrarium of vijver.

Dit alles wordt u gebracht door een bekend sprekers koppel dat zijn sporen in de liefhebberij ruimschoots verdient heeft.

De toegang is gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen