Echtpaar Momma-Muntz 65 jaar getrouwd!

Foto: gemeente Rheden

VELP – Op woensdag 29 september bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan het echtpaar Momma-Muntz in Velp ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Willem Carel Momma is geboren op 18 oktober 1930 in Amersfoort en mevrouw Henriëtte Muntz is geboren op 29 januari 1934 in Rotterdam.

Het paar heeft elkaar in de zomervakantie van 1949 ontmoet in het zomerhuisje van de familie Muntz op Texel. In 1956 zijn ze getrouwd in Rotterdam. Het paar heeft ook in Hattem en Wassenaar gewoond en is in 1986 verhuisd naar Velp.

De heer Momma is zijn carrière begonnen als verkoopleider in Brouwerij d’Oranjeboom. Ook was hij partner bij Messa Electronics, marketing manager bij de Koninklijke Berghuizer Papier Fabriek en directielid bij de Nederlandse Dagblad Unie. Tot aan zijn pensionering heeft hij gewerkt als directielid bij NV Audet. Mevrouw Momma-Muntz nam de zorg voor de kinderen op zich. Uit het huwelijk zijn 3 zonen geboren en inmiddels hebben ze 6 kleinkinderen.

Na hun pensionering vulden ze hun dagen graag met sport (hockey en beiden tennis), maar dat gaat nu niet meer. Ze zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen