Steun jij Stichting Avondvierdaagse Dieren ook met Rabo Clubsupport 2021?

DIEREN – De Stichting Avondvierdaagse Dieren heeft zich kortgeleden aangemeld voor deelname aan de Rabobank Clubsupport 2021 en aangegeven waarvoor zij een eventuele bijdrage willen gebruiken. Inmiddels hebben zij bericht ontvangen dat zij definitief mee mogen doen.

Elk jaar stelt de Rabobank voor verenigingen en clubs een bedrag uit de Regio (Arnhem en Omstreken) beschikbaar ter ondersteuning van hen. Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen tijdens de stemperiode tot 25 oktober hun stem uitbrengen op maximaal drie clubs. Hoe meer stemmen een club ontvangt des te hoger kan hun bijdrage worden.

Doe mee met Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Rabo Clubsupport 2021 Rabo Clubsupport 2021

De avondvierdaagse organiseert niet alleen de wandelavondvierdaagse in het dorp sinds 56 jaar maar zorgt met haar verkeersregelaars dat meerdere activiteiten en gebeurtenissen door hun inzet mede door kunnen gaan. Hierbij kunt u denken aan op- en intochten van o.a. Carnaval Dieren en Halfvasten Angerlo, Sinterklaas, Halloween, vuurwerk rondom Koningsdag, 10 jaar Oranjerie, Carolinaparkfestival, Veluwezoomtrail en Postbanktrail

De avondvierdaagse kon in 2020 niet georganiseerd worden en in 2021 wel gedeeltelijk alternatief. Hierdoor liepen zij inkomsten mis en ontvangen zij ook geen subsidie of overheidsbijdrage ondanks de lockdown. Toch hoopt men ook in 2022 bij de gewone avondvierdaagse de inschrijfgelden laag te kunnen houden zodat het voor een ieder redelijk betaalbaar blijft. De bijdrage van de Rabobank clubsupport zal onder meer gebruikt worden voor de aanschaf van communicatieapparatuur, veiligheidskleding en verlichting, aankoop routematerialen.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.facebook.com/Avondvierdaagsedieren/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen