Webinar: Werk en zorgen voor je naaste, hoe combineer je dat?

Foto: MantelzorgNL

RHEDEN/ROZENDAAL – Een op de vier werknemers combineert zorg voor een naaste met een betaalde baan. 70% vindt dit goed te doen, maar het kan soms een pittige klus zijn. Want hoe doe je dat en wat kan je helpen?

MVT Rheden en Rozendaal (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) organiseert voor deze werkende mantelzorgers het webinar: “Werk en mantelzorgtaken, hoe combineer je dat?” Hierbij wordt ingegaan op het combineren van werken en het zorgen voor een naaste. Zorg voor je kind met een beperking, de zorg voor je vader of moeder met dementie of de zorg voor je partner met een chronische ziekte, handicap of kanker. Het kan iedereen overkomen en in een dergelijke situatie is het fijn om tips te krijgen over de veranderingen die dit meebrengt in je dagelijkse leven.

In het webinar wordt informatie gegeven over hoe je in gesprek kunt gaan met je werkgever, welke domotica en handige apps kunnen je helpen in het dagelijks leven, waar kun je terecht voor extra hulp en tips om goed in balans te blijven.

De webinar vindt plaats op de Dag van de Mantelzorg woensdag 10 november van 19.30-20.30 uur met een mogelijke uitloop tot 21.00 uur voor vragen. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 3 november via [email protected] U ontvangt dan een link om mee te doen. Tijdens de webinar kunt u eventueel uw camera uitschakelen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met MVT, op werkdagen tussen 9.30-11.30 uur, 026 3707070.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden