Huishoudens ontvangen weer een waardecheque in de brievenbus

“Wethouder Marc Budel met een uitvergrote Ik buurt mee!-waardecheque”
“Wethouder Marc Budel met een uitvergrote Ik buurt mee!-waardecheque”
Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Op vrijdag 29 oktober 2021 ontvangen alle huishoudens voor de vierde keer de Ik buurt mee! waardecheque van € 7,50.

Ook deze ronde hoopt gemeente Rheden weer op mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken. In het afgelopen anderhalf jaar zijn er meer dan 150 initiatieven gestart, waarvan er al zo’n 125 ideeën voldoende cheques hebben opgehaald.

Nieuwe ronde start op 29 oktober

De nieuwe ronde loopt van 29 oktober tot en met 11 december. In deze zes weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft deze ook na 11 december geldig om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren.

Initiatief starten? Meld het aan!
Zin om iets te organiseren? Informeer bij je buurtgenoten of ze mee willen werken en meld het initiatief aan op de website www.ikbuurtmee.nl

Wethouder Marc Budel: ‘Het is mooi om te zien hoe Ik buurt mee! door de inwoners van gemeente Rheden wordt omarmd. Initiatieven voor het verfraaien van de buurt, maar ook sociale, culturele en sportieve activiteiten voor jong en oud. Je komt ze allemaal tegen op Ik buurt mee! Buurt jij ook mee?’

Info en voorwaarden: www.ikbuurtmee.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen