Henk Zilvold Erelid “Rhedens Fanfare Corps”

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN/DIEREN – Henk Zilvold Erelid “Rhedens Fanfare Corps”. Omdat hij vanwege zijn vakantie niet aanwezig kon zijn op de vrijwilligersmiddag werd hij op de onlangs gehouden Algemene ledenvergadering gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap.

Voorzitter Anne Bruger memoreerde in zijn toespraak aan de vele verdiensten van Henk, naast het muziek maken, voor de vereniging. Ondanks dat hij al decennia lang in Dieren woont, is hij altijd present bij de vele activiteiten

Daarvoor kreeg hij een mooie draagspeld en een oorkonde, 50 jaar is niet niks. Ook in de moeilijke periode heeft Henk altijd zijn verantwoording genomen om samen met anderen de vereniging draaiende te houden.

Mede daardoor werd hij met instemming van de aanwezige leden benoemd tot Erelid van het “Rhedens Fanfare Corps”, ook deze speld kreeg hij opgespeld door de voorzitter. De daarbij passende ingelijste oorkonde werd onder applaus in ontvangst genomen en ook de bijbehorende bloemen ontbraken niet.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden