Oktober ‘Maand van de Mentor’

Foto: Mentorschap Overijssel Gelderland

REGIO – Deze maand is het de Maand van de Mentor. Ook Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland vraagt juist nu aandacht voor het bijzondere werk van een mentor.

Als mentor behartig je de persoonlijke belangen van een volwassene die hier zelf niet toe in staat is. Je ondersteunt jouw cliënt bij het nemen van beslissingen over zorg en welzijn. Als mentor heb je regelmatig contact met je cliënt en bouw je een vertrouwensband op. Je kijkt kritisch mee naar de inhoud en uitvoering van het zorgplan. Je bewaakt samen met je cliënt de kwaliteit van zorg. Als mentor ga je in jouw regio op vrijwillige basis aan de slag bij de Stichting Mentorschap.

Online event

Op 26 oktober 2021 organiseert Stichting Mentorschap van 10.00 uur tot 11.00 uur een online event, dat je kunt bijwonen via Zoom. Je kunt vragen stellen, krijgt meer informatie en luistert naar ervaringen van mentoren. Maak jij het verschil? Voor anderen én jezelf? Meld je dan nu aan voor het online event. Mail naar [email protected] of bel 06-12339510.

Wil je ervaringen lezen of horen van de mentoren? Hier lees je een interview met een mentor. Of luister hier naar de podcast waarin een mentor aan het woord is.

Kijk voor meer informatie op www.mentorschapog.nl of neem contact op met Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden