Schrijfactie Amnesty International Write For Rights

schrijfactie 2019
schrijfactie 2019
Foto: rheden.nieuws.nl

WriteForRights is een wereldwijde schrijfactie waarbij er massaal voor tien mensen geschreven wordt. Er wordt gevraagd om vrijheid en gerechtigheid voor gewetensgevangenen, mensen die opkwamen voor mensenrechten.

Door de massale stroom aan brieven en kaarten, kan er meer druk gezet worden op autoriteiten om over te gaan tot vrijlating, bescherming of andere verbeteringen.

Vorig jaar hebben ze de jaarlijkse WriteForRights schrijfactie in verband met corona moeten aanpassen. Ze hebben de schrijfpakketjes bij mensen thuisgebracht. Dat was een groot succes! Zij willen het dit jaar weer zo organiseren.

Iedereen die in Velp of Rozendaal woont en zich via [email protected] of 026-3620443 opgeeft krijgt een eigen schrijfpakketje thuisbezorgd. Graag aanmelden met naam, adres, emailadres en telefoonnummer.

Ieder pakketje bevat een envelop met informatie, tien voorbeeldbrieven, tien blanco kaarten, een schrijfblokje, een pen en een A4–raamposter. U bent niet verplicht ook alle tien de brieven of kaarten te schrijven.

Opgeven tot uiterlijk 10 november 2021. Pakketjes worden bij u thuisbezorgd. Graag ontvangen zij ze weer terug voor 12 december. Amnesty zorgt voor het verzenden naar de diverse regeringen. Hoe meer brieven, hoe meer effect, dus deel deze actie gerust.

Woont u niet in Velp of Rozendaal, kijk dan vanaf 10 november op de site van Amnesty voor een schrijfactie bij u in de buurt.

Ze schrijven voor: https://www.amnesty.nl/organiseren/voor-wie-we-schrijven

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen