Bedreigd Ding 2013

Foto:

VELP – De Dingenpartij, opgericht in 2006 met als zetel Velp, rekent het tot één van haar taken om de wereld attent te maken op dingen die ons respect verdienen, maar die het vaak niet (meer) krijgen. Op Dingendag zal daarom het uitverkoren Bedreigd Ding 2013 gehuldigd worden met een korte beschouwing, gevolgd door een kunstzinnig eerbetoon.

Na de presentaties in voorgaande jaren van het gloeilampmonumentje, de laatste uitgerolde muziekcassettes, de demonstratie van de juichende kurkentrekkers vanwege het verdwijnen van de kurk en de rugtatoeage als ode aan de zelden nog werkende fietsbel, zal de aandacht van de partij nu uitgaan naar een betrekkelijk nieuw ding dat anno 2013 alweer in onbruik dreigt te raken. 
Na de plechtigheid is er gelegenheid om met gelijkgestemden na te praten in het incidentele café van De Dingenfabriek. Tevens zijn daar exposities te bezichtigen van goed vormgegeven design, kunstwerken van Ina Menalda en kunst uit Afrika en Azië. ’s Middags om 14 uur volgt er een modeshow.
Belangstellenden worden uitgenodigd om de hommage aan het, door de partij uitverkoren, “Bedreigd Ding 2013” op zondag 20 oktober om 11 uur bij te wonen.
Plaats van handeling: De Dingenfabriek, centrum voor toegepaste kunst, Bergweg 24a Velp
Info: www.dedingenfabriek.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
bedreigdding2009
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen