Gemeente Rheden “FairTrade Gemeente”

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Met de hulp van vele vrijwilligers, ondernemers en instanties is het gelukt te voldoen aan de eisen die worden  gesteld voor de toekenning van het predicaat FairTrade Gemeente aan de gemeente Rheden. 

Een groot aantal bedrijven en instellingen en de gemeente Rheden hebben te kennen gegeven daadwerkelijk mee te doen aan de verbreiding van producten en het gedachtegoed die verbonden zijn aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, FairTrade in het bijzonder.
Op 29 oktober wordt  door een lid van de landelijke jury het “FAIRTRADE GEMEENTE – schild” uitgereikt om geplaatst te worden bij een van de toegangswegen van onze gemeente, deze eerste plaatsing zal  later gevolgd worden door plaatsing van de borden bij de andere invalswegen.
Tegen 09:00 zal het eerste schild worden geplaatst door de portefeuillehouder in het College van Burgemeester en Wethouders, ambassadeur en wethouder Ronald Haverkamp.
Klik HIER voor een eerder artikel waarin de weg naar de aanvraag en alle werkzaamheden die er gedaan zijn worden uitgelegd.
Kijk ook in het dossier, zie de link onderaan het bericht.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
banner-gemeente-rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen