Huisdier van de week: Ontmoet Zorro!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Zorro, geboren 01-07-2013 is een sociale, actieve kat. Hij is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Zorro is eigenzinnig en geeft duidelijk zijn grenzen aan. Over zijn kop aaien is geen probleem, maar liever niet over de rest van zijn lijf.

Zorro kan zich snel vervelen, dus moet worden uitgedaagd. Hij is gek op eten, dus voerspelletjes zal hij leuk vinden. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Zorro in een rustig 1-2 persoons huishouden, zonder kinderen. Ervaring met katten is een vereiste.

Hij is hier binnengekomen met een bekkenbreuk, dit is gelukkig goed genezen. Hierdoor zal zijn beweging wel rustig opgebouwd moeten worden, zijn spieren moeten sterker worden. Zorro wil graag de buitenwereld verkennen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Zorro.

Diernummer: 30391

https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/zorro/.

De andere katten van Dierentehuis Arnhem en omstreken die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de site: www.dierentehuisarnhem.nl.

Heeft u interesse? Geeft u Zorro een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen