Concert in Oude Jan noodgedwongen geannuleerd

Foto: Martin Idema

VELP – Het positieve verhaal is dat de versoepeling van de coronamaatregelen vanaf 26 januari het gelukkig mogelijk maakt dat een aantal tot dan gesloten instellingen hun deuren voor bezoekers weer kunnen openen. In de praktijk blijkt helaas dat veel kleinschalige culturele instellingen daar weinig baat bij hebben.

Dat komt door de 1,5 meter afstand die in acht moet worden genomen en doordat niet meer dan een derde deel van het aantal zitplaatsen mag worden uitgegeven.

Zo zijn in de Oude Jan in Velp voor het concert van Ekatarina Levental en Frank Peters op 20 februari maximaal 18 plekken voor één of twee personen beschikbaar. Gezien de kosten die met de concertuitvoering samenhangen is dat geen haalbare kaart. De Stichting Vrienden van de Oude Jan  moet daarom het concert noodgedwongen annuleren.

Velen hadden zich verheugd op dit bijzondere concert met liederen van de Russische componist Medtner. De organisatie hoopt Ekatarina en Frank alsnog op een later moment te kunnen ontvangen.

Nadere informatie: www.vriendenvandeoudejan.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen