Inloophuis Dieren is vanaf heden een erkend leerbedrijf

Foto: inloophuis Dieren

DIEREN – Sinds 1 februari 2022 is het Inloophuis Dieren een erkend leerbedrijf. Het Inloophuis is een plek waar mensen elkaar ontmoeten voor een kopje koffie, sociale contacten of om samen een activiteit te doen.

Ze hebben deelnemers van alle leeftijden. Dat maakt het voor een stagiair een uitdagende leerplek. Je werkt hier aan je eigen professionele ontwikkeling en je draagt daardoor ook bij aan de ontwikkeling van anderen.

Het is een erkend leerbedrijf voor de opleiding Sociaal Werker niveau 4. Het Inloophuis Dieren staat ook vermeld op www.stagemarkt.nl

Binnen het leerbedrijf kun je als stagiair volop leren door te doen. Ze hebben diverse activiteiten (Inloop en VrijeTijdsVleugel) waar je voldoende uit kunt halen om je schoolopdrachten en competenties te kunnen oefenen en te behalen. Je wordt tijdens je stage begeleid door een betaalde kracht. Ben jij nog op zoek naar een stageplek, neem contact met hen op. Dit kan via [email protected] of via 06 38415045 (Deborah). Ze zien er naar uit je te ontmoeten.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen