Opening Nieuwe Ruimte Expositie ‘Verhalen’

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Zondag 6 februari was de opening ‘Verhalen’, van Nieuwe Ruimte in Velp. De expositie zelf was (en is) te zien in de expositieruimte in de voormalige Nassauschool in de Oranjestraat.

De opening was in de NPB kerk aan de nabijgelegen Doctor Fabiusstraat.

Het was een gezellig drukke opening en vanwege de coronaregels een seated event, en alle stoelen waren dan ook bezet. De opening werd gedaan door Rob van Oosten, waarbij hij vertelde hoe het thema van de expositie, verhalen, tot stand was gekomen.

verhalen

Kunstenaar van de Maand is illustrator Natalie Kuypers, die met haar vrolijke tekeningen en knipselkunst een verhaal verteld. Haar mede exposanten zijn Riet Lieferink, Saskia Daniels en Ida van Berkum.

Na de woorden van Rob van Oosten was het aan de bezoekers om in kleine groepjes, na een hapje en een drankje, naar de expositieruimte te gaan en liep de kerk langzaam leeg. Daar aangekomen konden de aanwezige genieten van een groot aantal werken van de verschillende kunstenaressen. Van groot, tot heel, heel klein. Sommige kwamen tot leven door het scannen van een QR-code en andere bestonden uit 3D werken van fimoklei, in kleine kaders of luciferdoosjes. Allen met een eigen verhaal.

verhalen

De expositie ‘Verhalen’ is nog de hele maand op zondag te bewonderen van 12:00 tot 17:00 uur. Vaak zullen ook een of meerdere kunstenaar aanwezig zijn. Oranjestraat 38a. Toegang is gratis.

Voor meer informatie zie: https://www.nieuwe-ruimte.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

verhalen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen