Campagne partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen begonnen

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Vrijdag 4 februari, zijn de kandidatenlijsten vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022.

In aanwezigheid van de burgemeester Carol van Eert en de lijsttrekkers zijn de kandidatenlijsten en de lijstnummering vrijdagmorgen officieel vastgesteld tijdens een openbare zitting van het Centraal Stembureau.

Acht partijen 118 kandidaten

In de gemeente Rheden doen deze keer acht partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, dat zijn:

VVD, CDA, PvdA, D66, GroenLinks, Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen (GPR/B), ChristenUnie en de Volkspartij Politiek Rheden.

Informatie

Op www.rheden.nl/verkiezingen is te lezen hoe, wanneer en waar inwoners kunnen stemmen. Verder is daar informatie te vinden over onder andere de stempas en het stemrecht. Ook staan daar de partijen vermeld die meedoen aan de verkiezingen en de 118 kandidaten waarop gestemd kan worden. Binnenkort is hier ook de stemhulp te vinden die inwoners kan helpen te ontdekken welke politieke partij het beste bij hen past.

Op de foto de lijsttrekkers v.l.n.r.: Hendri Witteveen (CU), Marc Budel (CDA), Gea Hofstede (PvdA), Erik Roumen (D66), Yola Hopmans (VVD), Theo Kooijmans (Volkspartij Politiek Rheden), Tim Endeveld (GroenLinks), Thomas Eskens (GPR Burgerbelangen).

Lees ook:

https://rheden.nieuws.nl/politiek/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen