Autisme Informatie Markt op 9 april in Dieren

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Op zaterdag 9 april 2022 organiseert het Inloophuis Dieren, samen met Auticafe Dieren en Incluzio Rheden een Autisme Informatie Markt.

Op deze markt vindt u verschillende aanbieders van verschillende vormen van ondersteuning voor mensen met ASS en/of hun omgeving. Door het informele karakter is er de mogelijkheid om met de aanbieders en andere mensen met ASS in gesprek te gaan. Ook kan hier informatie ingewonnen worden over diverse ondersteuningsmaterialen en is er ook iemand die er met het spel; Een steekje los, op de markt staat.

Natuurlijk kun je hier ook informatie inwinnen over het Auticafe Dieren, het aanbod van Incluzio en wat je kunt doen in het Inloophuis en haar VrijeTijdsVleugel.

De organisatie heeft nog een paar stands vrij. Mensen met ASS met een unieke passie of hobby en dit graag willen delen, zijn ook welkom. Stands zijn gratis en je kan gebruik maken van wifi en elektra.

Voor vragen en/of aanmelden voor een stand of het Auticafe Dieren, kunt u contact opnemen via: [email protected] of via whatsapp (24/7) 06 55854678. Bellen kan ook tussen 15.00 en 19.00 uur.

  • Wat: Autisme Informatie Markt
  • Voor wie: mensen met ASS en/of hun omgeving
  • Wanneer: 9 april van 12.30 tot 17.00 uur
  • Waar: het Duijnhuis, Van der Duijn van Maasdamstraat 63 te Dieren
  • Entree is gratis, net als een kopje koffie/thee of wat fris.

Autisme Informatie Markt - Inloophuis Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen