Inloopavond Volkspartij Politiek Rheden in Dieren

Foto: Volkspartij-Politiek-Rheden

DIEREN – In de aanloop naar de verkiezingen organiseert de Volkspartij Politiek Rheden een inloopavond in Grand Café Theothorne te Dieren, om op een informele manier aan u te vragen wat u belangrijk vindt.

Alle onderwerpen zijn welkom maar leden van de Volkspartij Politiek Rheden willen vooral aandacht vragen voor de Rhedense jeugd en de senioren.

Volkspartij Politiek Rheden wil meer informatie van en over de jeugd. Wat beweegt hen? “Beste jeugd, vertel ons wat jullie belangrijk vinden, wat jullie in de gemeente Rheden missen en wat jullie verbeterd willen zien. Wat kunnen wij daarin voor jullie betekenen?”

Voor de senioren geldt hetzelfde. “Wat mist u, waar loopt u bij de gemeente tegenaan, wat kan beter? Wij hebben al veel input van de COSBO maar misschien zijn er nog andere aspecten die extra aandacht behoeven.”

Integrale seniorenvisie

Volkspartij Politiek Rheden wil de informatie gebruiken in een raadsvoorstel voor het ontwikkelen van een integrale seniorenvisie waarin wonen, welzijn, zorg, veiligheid en de omgang met internet voor en door senioren aan de orde komen. Deze visie dient de basis te worden voor het seniorenbeleid van de gemeente Rheden.

Iedereen is welkom bij de inloopavond op 8 maart naar Grand Café Theothorne, Callunaplein 77,  6951 CN Dieren. De start is om 19:30 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen