Schrijfwedstrijd bij Ons Raadhuis Velp

Foto: Rob Weenink

VELP – De Boekenweek van 2022 vindt plaats van 9 t/m 18 april. Het thema is Eerste liefde. Naar aanleiding daarvan organiseert de buurtbiebcommissie van Ons Raadhuis een schrijfwedstrijd.

De opdracht is: Schrijf een verhaal, gedicht, limerick of haiku met de titel: ‘Eerste liefde’.

Denk daarbij ook aan de liefde voor bijvoorbeeld een huisdier, een land of een kunstwerk. Inzenden kan naar het emailadres van Dia Berends: [email protected]. Vermeld bij onderwerp Schrijfwedstrijd Boekenweek. Inleveren bij Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 in Velp mag ook. Graag in een envelop met op de adreszijde; Schrijfwedstrijd Boekenweek t.a.v. Dia Berends. De uiterste inleverdatum is 31 maart 2022.

De buurtbiebcommissieleden zullen de inzendingen beoordelen. De schrijver van de mooiste, grappigste of meest originele inzending krijgt een heerlijke cake.

  • Wat: Schrijfwedstrijd Ons Raadhuis
  • Waar: Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, Velp
  • Wanneer: Boekenweek 9 t/m 18 april 2022

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen