Het Rhedens Maal zoekt koker/kookster en gasten

Foto: Het Rhedens Maal

RHEDEN – Het Rhedens Maal zoekt koker/kookster en gasten. Op de woensdagen schuiven rond half zes circa 45 – 50 senioren aan voor het “Rhedens Maal” in het Dorpshuis. Deze maaltijden worden geheel verzorgd door vrijwilligers.

Wil jij voor 1 á 2 keer per maand het menu samenstellen en als koker/kookster achter het fornuis staan? Dan zoeken we jou!

Natuurlijk kunnen we een inwerkperiode inplannen. Tijdsbelasting is ongeveer 4 uur per maaltijdbereiding. Je staat er niet alleen voor, vrijwilligers helpen met plezier mee met het inkopen van de boodschappen en bij de voorbereidingen in de keuken. De vrijwilligers serveren de maaltijden ook uit.

Voor informatie kunt u contact opnemen met: Anne Bruger: Tel. 06 54 292 342 of [email protected].

Wilt u wekelijks mee eten?

Door natuurlijk verloop zijn er enkele plaatsen beschikbaar gekomen, dus wilt u wekelijks voor slechts €6 mee eten, meldt u zich dan aan bij Marleen Noorland via 06 20 168 808, wordt er niet opgenomen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in dan wordt er snel contact met u opgenomen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen