Lezing Manu Keirse ‘Woorden van herkenning – vingerafdruk van verdriet’ in Dieren

Foto: Manu Keirse

DIEREN – Op dinsdag 5 april geeft Manu Keirse een lezing ‘Woorden van herkenning – vingerafdruk van verdriet’ om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk Dieren aan de Admiraal Helfrichlaan 54.

“Vorig jaar gooide corona roet in onze plannen en moesten we onze afspraak met Manu Keirse nog even voor ons uitschuiven. Maar wat zijn wij blij dat wij hem nu hebben kunnen uitnodigen voor een prachtige lezing in de Ontmoetingskerk te Dieren.”

  • Wat is rouw?
  • En hoelang duurt rouwen?
  • Wat is verdriet?
  • En wat zeg je tegen iemand met verdriet?

Eigenlijk verdient iedereen een lezing van Manu Keirse. Zijn woorden en boeken zijn bemoedigend en troostend, maar bovenal woorden van herkenning.

Laetur Afscheid“Precies twee en een half jaar geleden, het begin van deze beide uitvaartondernemingen “Laetur Afscheid en zorg te Eerbeek” en “Mae Uitvaart te Dieren, plaatsten wij ons eerste gezamenlijke artikel in deze krant. Terugkijkend zijn wij enorm trots op hoe beide ondernemingen zijn gegroeid.”

Onze samenwerking is bijzonder maar tevens ook onze kracht!

Door kennis en ervaring te delen ontstaan vaak mooie ideeën. Elkaar scherp houden en blijven inspireren is van groot belang in de uitvaartbranche.

“Samen hebben wij de afgelopen jaren geïnvesteerd in het volgen van diverse trainingen waaronder; dementievriendelijke uitvaartbegeleiding, kinder- en baby uitvaarten, anders voorgaan bij een uitvaart en hartverwarmend schrijven.”

Het zorgen en ontzorgen van en voor een familie vinden wij belangrijk in het begeleiden van een uitvaart door rust, tijd te bieden. Werken vanuit het hart!

“Het kan niet vaak genoeg benoemd worden,  ook Carole en Conny doen dit nogmaals:

Niemand kan u voorschrijven hoe het afscheid van een dierbare eruit moet zien. De verzekeraar dus ook niet. U bent altijd vrij in de keuze voor een uitvaartondernemer, ongeacht welke verzekering u heeft.”

De lezing van Manu Keirse zal plaatsvinden dinsdag 5 april om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk Dieren, Adm. Helfrichlaan 54. De zaal is open vanaf 19.00uur. Kosten om de lezing bij te wonen zijn €10 per persoon.

Aanmelden kan via Facebook, telefoon, email en WhatsApp:

Ontmoetingskerk Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen