“Woon Leef en Geniet Event” op 8 april in Restaurant de Luchte Spankeren

Foto: Woon Leef en Geniet Event

SPANKEREN/BRUMMEN – De wereld gaat weer “van het slot” na twee jaar van coronaperikelen, dit is niet onopgemerkt gebleven bij Mate by B uit Brummen en restaurant de Luchte in Spankeren. Deze enthousiaste ondernemers slaan de handen ineen en organiseren op 8 april  het “Woon Leef en Geniet Event”.

Zeker na zo’n zware tijd is het fijn als je van je kan laten horen als ondernemer, tijdens dit evenement komen allerlei ondernemers in de spotlights te staan.

Het Woon Leef en Geniet Event zal plaatsvinden in Restaurant de Luchte en het mag gezien worden als “overdekte fair”. Van der Heide (één van de organisatoren) verteld dat hij al een keer een soortgelijk evenement heeft georganiseerd, dit was toen een enorm succes! Ook dit jaar wordt het wederom een succes, binnen 2 weken waren alle stands vergeven aan enthousiaste ondernemers!

De organisatoren hebben echt een zeer ruim aanbod geregeld, te denken aan kleding, fotografie, paragnost/kaartlezer, bloemenworkshop, make up, maar ook stalen deuren, stucwerk, woonartikelen, geparfumeerde was, kunst en meer, het wordt een bruisende avond. Men kan onder het genot van een hapje en drankje genieten van al het moois wat er aangeboden wordt, in gesprek gaan met een verkoper of een offerte aanvragen. Maar je kan ook gelijk mooie dingen kopen en direct meenemen.

Het evenement zal plaatsvinden op vrijdag 8 april van 18.30 uur tot 22.30 uur, de organisatie onderstreept: men hoeft geen toegang te betalen, de organisatie hanteert een vrije inloop!

Om 20.30 uur is er een grandioze verloting met prachtige prijzen!

lootjes kosten €1 per stuk, deze zijn te koop op het evenement. Prijzen zijn onder andere een gratis traprenovatie, waardebonnen van verschillende bedrijven uit de regio, koffiepakketten, boodschappenpakket, Amethiststeen, gratis apk keuring voor de auto en nog veel meer.

  • Wat: Woon, Leef en Geniet Event
  • Wanneer: Vrijdag 8 april van 18.30 uur tot 22.30 uur.
  • Waar: Restaurant de Luchte, Zutphensestraatweg 45, Spankeren
  • Gratis toegang!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.facebook.com/www.matebyb.nl/ en https://www.restaurantdeluchte.nl/.

Woon Leef en Geniet Event

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen