Huisdier van de week: Ontmoet Moana, Jenny, Yuna en Tobias

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Deze 4 konijnen zijn een kleine selectie uit het aantal konijnen dat in het asiel van Dierentehuis Arnhem en omstreken verblijft.

Moana:

Moana is afwachtend maar wel nieuwsgierig. Vindt contact maken nog moeilijk. Voorzichtig durft ze wel op onderzoek, maar een veilige haven is voor haar wel belangrijk. Moana zoekt een rustig 1-2 huishouden zonder kinderen, waar wel een gecastreerde rammelaar aanwezig is en ze haar eigen gang kan gaan.  https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/moana/

Jenny:

Jenny is nieuwsgierig en wil vooral gewoon konijn zijn zonder het geaai en aanraken van mensen handen. Een huis waar ze lekker haar eigen gang kan gaan en een gecastreerde rammelaar als maatje heeft zou perfect zijn. Het dierentehuis zoekt voor Jenny een baasje zonder kinderen en iemand die haar regelmatig borstelt. https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/jenny/

Yuna:

Yuna houdt van gezelligheid maar hoeft niet persé geaaid te worden. Is actief en sociaal en wil graag bij je in de buurt zijn. Yuna moet de mogelijkheid hebben het grootste deel van de dag los in de tuin of in een grote ren te lopen. Ze wordt geplaatst bij een gecastreerde rammelaar en kinderen vanaf 10 jaar.  https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/yuna/

Tobias:

Tobias is een gezellig en vriendelijk konijn. Hij geniet ervan om los te kunnen lopen. Geaaid worden vindt hij prima maar hij wil wel met alle 4 zijn pootjes op de grond blijven. Het dierentehuis zoekt een huishouden met kinderen vanaf 8 jaar en waar al een voedster aanwezig is. https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/tobias/

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Moana, Jenny, Yuna en Tobias.

Diernummer: 31412 /  31342 / 31466 /  31477

De andere konijnen die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de site: www.dierentehuisarnhem.nl.

Heeft u interesse? Geeft u konijn Moana, Jenny, Yuna en Tobias een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen