Nacht van het Verhaal in de Dorpskerk van Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Op vrijdag 1 april wordt De ‘Nacht van het Verhaal’ weer georganiseerd in de Dorpskerk van Rheden. Dit sfeervolle evenement is een open podium waar verhalen, gedichten en anekdotes worden afgewisseld met zang en muziek.

Bij de Nacht van het Verhaal mag iedereen zijn of haar verhaal vertellen. Een diverse groep mensen heeft zich aangemeld om aan deze editie mee te doen, daardoor is er een mooi en afwisselend programma. De verhalen zijn vrolijk, grappig, echt gebeurd, verzonnen, inspirerend, om over na te denken of om bij weg te dromen.

De Nacht van het Verhaal is op vrijdag 1 april om 20.30 uur in de Dorpskerk van Rheden. De deur open om 20.15 uur, toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen