Velpse goudsmeden komen in actie voor vluchtelingen uit Oekraïne

Hans Aalbers, Femke Coenders en Emiel de Sévrèn Jacquet
Hans Aalbers, Femke Coenders en Emiel de Sévrèn Jacquet
Foto: Bart van den Bergh

VELP – Eén van de goudsmeden van Juweliershuis Aalbers uit Velp nam het initiatief om hulpgoederen in te zamelen voor de vluchtelingen. Al snel werd op het atelier het idee geboren om ook een sieraad te maken waarvan de opbrengst ten gunste zou komen aan hen die het nu zo hard nodig hebben.

De goudsmeden ontwierpen een unieke gouden hanger die twee werelddelen symboliseert die met elkaar zijn verbonden. De twee ringen zijn bezet met twaalf gele en twaalf blauwe saffieren, de landskleuren van de Oekraïne. Op de plek waar de ringen samenkomen zijn twee briljanten geplaatst die staan voor vrede, liefde, houvast, steun of hoop.

De 14-karaat gouden hanger kost € 1.295,- waarvan een bedrag van € 555,- evenredig wordt verdeeld over Giro 555 en de HFN foundation.

De heer Emiel Sévrèn Jaquet, honorair consul van de Oekraïne en tevens voorzitter van de HFN Foundation, bedankte en feliciteerde Juweliershuis Aalbers afgelopen weekend tijdens de opnames uitzending van Business Class voor de hanger en het initiatief om deze belangeloos te gaan maken.

 Aalbers-hanger-Oekraïne

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen