Eindelijk weer een gezellige Lammetjesdag in Rheden

RHEDEN – Op 27 maart 2022 waren bezoekers, na 2 jaar, weer welkom bij de lammetjesdag bij de Rhedense Schaapkudde. Deze werd goed bezocht.

De ooien van de Rhedense schaapskudde hebben dit jaar weer vele lammetjes op de wereld gezet. Op deze zonnige dag konden bezoekers tussen 10.30 en 16.00 uur de 148 nieuw geboren lammetjes bewonderen, en zorgde de organisatie voor veel leuke activiteiten voor jong en oud.

Er waren verschillende kraamhouders die hun waren aanboden en voor de kinderen was er van alles te doen. Ook Scouting was aanwezig met een soort van hindernisbaan. Op het veld achter de wei kon men een kruiwagenrace houden. Ook het circus was aanwezig waar men over een koord kon lopen “waggelen”.

De Hei -& Wolgroep van de organisatie liet zien wat men kan maken van een vacht. Zij gaven demonstraties spinnen, kaarden etc. en verkocht ook hun producten. Het Rhedens Fanfare Corps zorgde voor de vrolijke muzikale noot.

Mocht u nog een lammetje willen adopteren dan kan dat! Met uw adoptie steunt u natuurlijk De Rhedense Schaapskudde.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen