Vrijwilligers ontmoeten vrijwilligers in het NIO Café

Foto: NIO Café

RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers kunnen het NIO Café in Ons Huis te Rheden op donderdag 7 april binnenlopen tussen 16.00 en 17.30 uur. Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) biedt met dit café vrijwilligers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Het NIO Café is een inloop. Iedereen kan binnenlopen en op ongedwongen wijze met elkaar in gesprek gaan. De vrijwilligers zijn altijd nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen in het vrijwilligerswerk. Zij wisselen graag onderling tips en contacten uit. Inwoners die er over nadenken om zich ook in te gaan zetten als vrijwilliger zijn van harte uitgenodigd.

Vind je het leuk om met collega-vrijwilligers een praatje te maken, of heb je nog net dat ene zetje nodig om je als vrijwilliger aan te melden? De NIO kerngroepleden verwelkomen je graag in Partycentrum Ons Huis aan de mr B. van Leeuwenplein 7 te Rheden.

Meer info: NIO – [email protected] of 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen