Eurojackpot-speler uit Velp wint 201.647,40 euro

Foto: Nederlandse Loterij

VELP – Bij de Eurojackpottrekking van 1 april is 201.647,40 euro gevallen op een lot dat is verkocht door Rokersspeciaalzaak Siemelink aan de Hoofdstraat in Velp.

Bij de trekking van afgelopen vrijdagavond werden de getallen 7 – 8 – 35 – 37 – 49 en bonusgetallen 5 – 8 getrokken. De Nederlandse winnaar had de eerste vijf nummers goed. Hij of zij was niet de enige. Nog vier spelers uit andere Europese landen hadden deze vijf getallen goed.

Oproep aan winnaar

Om te kunnen overgaan tot uitbetaling wordt de gelukkige winnaar opgeroepen zich met het lot te melden bij Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is. Het gaat om een brutoprijs, waarvan 29 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Nederlandse Loterij stelt het belang van prijswinnaars voorop en maakt daarom hun gegevens niet bekend.

Jackpot

De jackpot, die gewonnen wordt met 5 + 2 getallen goed, is gewonnen door een speler uit Duitsland. Bij de volgende trekking van Eurojackpot op dinsdag 5 april is de verwachte jackpotstand 10 miljoen euro.

Over Eurojackpot

Eurojackpot wordt gespeeld in achttien Europese landen. Iedere dinsdag- en vrijdagavond is de trekking, met een jackpot die kan oplopen tot 120 miljoen euro.

Eurojackpot is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen